Stel je weerbaar op

Training: Stel je weerbaar op!
De noodzaak om je weerbaar op te stellen neemt toe. Mensen worden steeds mondiger en kritischer en de samenleving is aan het verharden. Het lijkt erop dat “lontjes korter worden” en er minder ruimte is voor onderling begrip. We zien immer steeds meer agressie om ons heen. En niet te vergeten de druk op werknemers die steeds groter wordt. Niet voor niets wordt er al gezegd dat burn-out beroepsziekte nummer 1 is.
In dit krachtenveld valt het niet mee om overeind te blijven staan en effectief om te kunnen gaan met alles wat op je afkomt.

Informatie over de training

In de training Stel je weerbaar op! leer je hoe je jezelf weerbaar en assertief maakt met aandacht voor mentale en fysieke aspecten. Zo sta je steviger in je schoenen en kun je met meer vertrouwen functioneren.

De volgende onderwerpen komen aan bod

- Een combinatie van theorie en praktijk. Juist door veel te oefenen ga je je eigen weerbaarheid versterken.
- Aandacht voor agressie; welke vormen er zijn en hoe deze ontstaan.
- Met deze kennis gaan we oefenen; je krijgt inzicht in hoe je toenemende agressie vroegtijdig bij de ander herkent en hoe je professioneel kunt de-escaleren. Hierbij hebben we ruime aandacht voor verbale en non-verbale communicatie.
- Het fysieke aspect. Wat nu als iemand jou beetpakt? Hoe kun je jezelf bevrijden zonder jezelf en de ander pijn te doen?
- Het stellen van grenzen. Hoe herken je bij jezelf dat er sprake is van grensoverschrijding en hoe geef je je grens duidelijk aan zonder de relatie met de ander te beschadigen? Ook hier gaan we mee oefenen.

Praktische informatie

De training bestaat uit 2 dagdelen van 3 uur, Deze training wordt fysiek aangeboden.

Praktische informatie
De training bestaat uit 2 dagdelen van 3 uur.

Prijs

€ 275,-- per deelnemer incl. btw, koffie, lunch en certificaat.
Het minimum aantal deelnemers voor deze training is 8.

Ik meld me aan
Terug naar open inschrijvingen pagina