Coaching individueel of voor teams

Optimale Zorg met BartN Coaching 

Of je nu individueel werkt of als team, coaching kan een aanzienlijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van zorgverlening. Bij BartN hebben we gepassioneerde coaches, stuk voor stuk gecertificeerd, die organisaties, teams en individuele medewerkers begeleiden om het allerbeste uit hun zorgpraktijk te halen. 

Samen Sterk: Teamcoaching
Onze gekwalificeerde teamcoaches fungeren als de lijm die de medewerkers in zorgteams bij elkaar brengt. We richten ons op het potentieel van elk teamlid en smeden sterke banden binnen het team. Op deze manier dragen we bij aan de groei van het team en zorgen we ervoor dat het een constructieve bijdrage levert aan de doelstellingen van de organisatie. Dankzij teamcoaching krijgt de organisatie niet alleen inzicht in wat er binnen het team speelt, maar ook in de individuele ambities en talenten. Met teamcoaching investeer je in duurzame organisatieontwikkeling, en wij doen dit met een persoonlijke en oprechte aanpak. 

Schitter in je Eentje: Individuele Coaching
Voel je je soms verstrikt in je eigen gedachten? Heb je het gevoel dat je niet al je potentie benut? Vind je het lastig om de vinger op de zere plek te leggen? Geen zorgen, wij staan voor je klaar! Onze gecertificeerde coaches hebben ruime ervaring in de zorg, inclusief ervaring als zorgmedewerker. Ze kennen als geen ander de uitdagingen die je tegenkomt in je loopbaan. Wij helpen je deze uitdagingen aan te gaan en zo weer energie te vinden in je werk. Ons doel is om jou inzicht te geven in hoe je je energie het beste kunt verdelen in je werk, hoe je realistische doelen stelt, hoe je de controle houdt over je eigen gemoedsrust en hoe je zelfvertrouwen opbouwt in je vakgebied. Onze coaches werken binnen strikte ethische kaders en volgen de procedures die door NOBCO worden gehanteerd.

BartN Coaching: Samen maken we van jou en je team de beste versie in de zorg! 

Samen stappen zetten naar betere zorg?

Wij helpen je graag! Vul het formulier in en we nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.