Intervisie voor zzp-er in de zorg

1. Professionele Groei en Ontwikkeling
Intervisie biedt een unieke kans om te leren van collega-ZZP'ers met vergelijkbare ervaringen en uitdagingen. Door het delen van casuïstiek en het bespreken van lastige situaties, kun je nieuwe inzichten opdoen en je eigen professionele repertoire uitbreiden.

2. Versterken van Sociaal Netwerk
Het zorgveld kan soms een eenzame plek zijn voor ZZP'ers. Intervisie biedt de mogelijkheid om een vertrouwensnetwerk op te bouwen met gelijkgestemde professionals. Dit kan leiden tot waardevolle samenwerkingen en het delen van kennis en resources.

3. Inspiratie en Motivatie
Het bijwonen van intervisiebijeenkomsten kan een bron van inspiratie en motivatie zijn. Door te horen hoe anderen omgaan met uitdagingen en successen behalen, kun je nieuwe energie krijgen en met frisse moed verder gaan in je eigen zorgpraktijk.

4. Het Voorkomen van Professional Burnout
Intervisie kan een buffer vormen tegen professional burnout. Door regelmatig de tijd te nemen om ervaringen te delen en te reflecteren, kun je voorkomen dat je vastloopt in het werk en help je stress te verminderen.

Conclusie
Voor ZZP'ers in de zorg is intervisie niet alleen een wettelijke verplichting, maar ook een waardevol instrument voor professionele groei, sociaal netwerken en het behoud van motivatie en energie. Door regelmatig intervisiebijeenkomsten bij te wonen, investeer je in je eigen ontwikkeling en draag je bij aan de kwaliteit van zorg die je levert.

Praktische informatie
Intervisie is 3 keer per jaar bij ons op de locatie in Hillegom koffie en thee inbegrepen.

Datum 2024

Donderdag 14 maart
Donderdag 20 juni
Donderdag 19 september

Prijs
€ 195,-- per deelnemer per jaar incl. btw koffie of thee

Ik meld me aan
Terug naar open inschrijvingen pagina