Individueel of voor teams

Coaching voor de beste zorg

Als team of individu kan coaching bijdragen aan een betere invulling van de zorgverlening. Bij BartN beschikken we over (gecertificeerde) coaches die organisaties, teams en medewerkers helpen het meeste uit hun zorgverlening te halen.

Volledig op elkaar in leren spelen

Coaching voor teams

Onze gekwalificeerde teamcoaches zorgen voor de verbinding tussen medewerkers in zorgteams. Onze teamcoaches richten zich op de potentie van individuele teamleden en verbinden deze met elkaar, op die manier leveren we onze bijdrage aan het ontwikkelproces van een team en zorgen we dat een team een constructieve bijdrage levert aan organisatiedoelstellingen.

Door teamcoaching heeft de organisatie meer inzicht in wat er speelt binnen het team, maar ook welke ambities en talenten er zijn zijn. Door teamcoaching speel je in op een duurzame organisatieontwikkeling en wij doen dat door een persoonlijke en oprechte aanpak. 

Het beste uit jezelf voor jezelf halen

Coaching voor individuen

Zit je vast in je eigen gedachten, heb je het gevoel dat je jouw potentie niet volledig benut en lukt het je niet om je vinger op de zere plek te leggen? Daar helpen wij je graag mee! Onze gecertificeerde coaches hebben ruime ervaring in de zorg (ook als zorgmedewerker) en weten tegen welke issues je aan kan lopen in je loopbaan. 

We helpen je die te tackelen en op die manier weer energie in je werk te krijgen. Ons doel is om jou inzicht te bieden in de verspreiding van je energie in bepaalde werkzaamheden, hoe je de lat niet te hoog legt, hoe je ‘de baas’ blijft over je eigen gemoedsrust en hoe je meer zelfvertrouwen krijgt in het beoefenen van je vak.

Onze coaches werken binnen de ethische kaders en wij conformeren ons aan de door NOBCO gehanteerde procedures. 

NOBCO klachtenreglement
Proces klachten procedure
Internationale Etische Code

Een team van experts

Onze gecertificeerde coaches

Sylvia
Barten

Dieuwke
van Klink

Constant
Lamp

Mariska
Pool

Edith
Zomerdijk

Contact met ons opnemen

En stappen zetten naar een betere zorgverlening

Wij helpen je graag! Vul het formulier in en we nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

Bij het invullen van dit formulier verklaar je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en privacyverklaring van BartN Trainingen.